БГ Новинар

Новините днес

Горещи новини
Днес вдигаме наздравица за една чаровна дама, чийто глас омагьосва цели поколения : честито на Мими Иванова!
Мими Иванова е родена на 28 декември 1946 в...
Само 2 съставки и зъбният камък се премахва за секунди. Няма нужда вече да хвърляте излишни пари по зъболекари
Натрупването на зъбен камък е един от най-често срещаните...
НЯМА СПИРАЧКИ! Евгени Минчев пак опули България!
Πapĸeтният лъв дaдe oтгoвop нa изĸлючитeлнo гopeщ въпpoc Πapĸeтният...
Обикновена млада жена хвърли България в сълзи с вцепеняващо писмо до премиера: Г-н Борисов, помните ли детето от снимката
Г-н Борисов, помните ли детето от снимката? Тогава попитахте...
БУМ!!! НАЙ-БЛИЗКИЯТ НА ДАЯНА НЕ ИЗДЪРЖА И ПРОПЯ ПРЕЗ СЪЛЗИ: СТРАШНАТА ИСТИНА!
Тези нови разкрития преобръщат всичко, което знаем за последните...
ПРЕДИ МАЛКО: КОШМАРНА ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА!
49-годишен е пострадал при извършване на укрепителни дейности в...
Дълбок поклон. Напусна ни голяма легенда на ЦСКА
Тъжна вест. Почина бившият президент на волейболния ЦСКА Петьо...
ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ВЗРИВИ ОБЩЕСТВЕНОСТТА С ТОВА РАЗКРИТИЕ! НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО! БОЙКО БОРИСОВ И ЦАЧЕВА СА
  Ден след номинацията на Цецка Цачева за прзидент...
Кървав инцидент с известен български бизнесмен!
  Известният пловдивски бизнесмен Ангел Личканов – Личкана е...
Извънредна новина гръмна току що! Мъж лежи лежи на земята в локва кръв, в главата е прострелян
  Инцидентът станал след скандал със сина му  66-годишен...
яну 6, 2017 / 2197 Views

В следващите епизоди на „ Твоят мой живот ” нещата изглежда се подреждат. Влюбените се помиряват, а поне част от злосторниците си получават заслуженото.

Джихан, по молба на Дилара, иска да попречи Джандан да разкрие бременността й. Харун праща човек да следи Йълдъръм, който да го отведе до адвокатката. Йоджер я намира и заплашва живота й.

Кериман за пореден път изнудва Рахми. Той й предлага тройна заплата, за да продължи да идва в дома му. Харун вади Гюлсерен от ареста, тя му споделя проблемите си.

Когато Джихан се завръща в Истанбул, той и любимата му се карат отново. Йозкан е в дома й отново. Подарява на Гюлсерен колие за благодарност и опитва да я целуне. Тя го гони.

Дилара се завръща в малкото си кралство. Харун прави отчаяни опити да разговарят, но тя не желае. Джихан го напада, за да остави бившата му на мира. Рахми най-после научава всичко за намеренията на Харун. Прави пореден опит да го простреля в следващите епизоди на „Твоят мой живот”. Полицаи арестуват Алпер и Солмаз. Коварното семейство е обвинено в убийството на човека, който се смята за негов баща. Доведената дъщеря на Незамедин разкрива, че ще поиска и ДНК тест, който да докаже, че Алпер не му е истински син.

Гюсерен се чувства сама и отчаяна. Споделя с Чийтем намеренията си да започне живота си отново, далеч от Истанбул. Чува как шефката й споделя намеренията й с Харун. Джихан разбира, че Хаял е посегнала на живота си, заради биполярно разстройство.

Йълдъръм приютява Джандан. Дилара и Джихан отиват в Лондон, за да направи аборт. Тя размисля в последния момент и решава да роди бебето. Джансу казва на Гюлсерен къде са били другите й родители. Поредният повод за скандал може да се окаже фатален. Джихан обаче разказва всичко на Гюлсерен и двамата насрочват дата за сватбата си. Йозкан разбира къде чисти сестра му, но тя успява да го заблуди отново. Джихан хваща Хазал в нова лъжа, а Дилара открива бавачката си в безсъзнание. Харун е по дирите й, затова се появява точно навреме, за да помогне. Дилара го съкрушава с решението си да се върне при Джихан. В действителност печалната дама планира да напусне родината. В последния за седмицата епизод на „Твоят мой живот” се прощава не с друг, а със съперницата си. Отива в дома на Гюлсерен, за да я помоли да се премести в дома й. Настоява да й даде имението, за да може Джансу да остане в родния си дом. Харун озверява от мъка – наема убиец, който да го отърве от вечния съперник.